Σοκάρει πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: «Είχα φτάσει 55 κιλά με ύψος 1,78! Είχα πάθει υπερκόπωση!

SHOWBIZ

Απίστευτο!

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των ΚουΚου» και το Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε ο ηθοποιός και μας άφησε άφωνους.

Ο λόγος για τον Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα και το μεγάλο φόρτο εργασίας του. Διαβάστε παρακάτω…

Ο ηθοποιός, τον οποίο στο «Your Face Sounds Familiar» αλλά και στην θεατρική παράσταση “Ζητείται Ψεύτης” μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την περίοδο που εγκατέλειψε την Αθήνα και τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση.

«Ήταν το 2012. Γιατί είχα κουραστεί πολύ, ο οργανισμός μου χτύπησε κόκκινο και μου έδωσε σήμα ότι τώρα πρέπει να ξεκουραστείς. Δεν το επέλεξα, μου το επέβαλλε ο οργανισμός μου. Είχα πάθει υπερκόπωση. Είχα αφήσει τον εαυτό μου πολύ, δούλευα πολύ και είχα σταματήσει να τρώω. Δεν θα το πω νευρική ανορεξία γιατί βλέποντάς με στον καθρέφτη καταλάβαινα ότι είμαι αδύναμος και αδυνατίζω, αλλά όταν κλείσει το στομάχι δεν υπάρχει επιστροφή. Τα φυσιολογικά μου κιλά ήταν 68 και τότε είχα φτάσει 55 με ύψος 1.78. Κατέβασα διακόπτες για ένα 8μηνο, πήγα στη μανούλα, σε ένα μήνα πήρα 18 κιλά και γύρισα τον Σεπτέμβρη πέρδικας. Για να χαλαρώσω είχα κάνει τον κήπο μποστάνι. Αν δεν είχε συμβεί αυτό, δεν θα είχα ζήσει τον μπαμπά μου τόσο πολύ πριν φύγει», είπε χαρακτηριστικά.

undefined

youweekly

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

Leave a Reply