Ελένη Μενεγάκη αποκλειστικό: “Σήκωσε χέρι” στην στυλίστρια της!

SHOWBIZ

Τσακωμός άνευ προηγουμένου στα καμαρίνια του ALPHA!

Της κουνούσε το δάχτυλο έξαλλη στα καμαρίνια!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz! Ο χαρακτήρας της είναι έντονος και πολλά ακούγονται γύρω από το όνομά της! Πίσω από τις κάμερες είναι αυτό ακριβώς που βλέπετε και μπροστά! Αυθόρμητη, χαμογελαστή και κεφάτη! Διαβάστε παρακάτω…

Μια κακή μέρα είχε, όμως, η παρουσιάστρια του ALPHA, και το παρασκήνιο έφτασε καυτό στο Youweekly.gr και στο Vanda’s!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μια άριστη συνεργασία χρόνια τώρα με την Τζώρτζια Συναχέρη, την στιλίστρια και φίλη της. Η Τζώρτζια παρά τα όσα είχαν γραφτεί στο παρελθόν περί αποχώρησής της από την εκπομπή συνεχίζει και βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας και όπως είναι λογικό εντάσεις στις συνεργασίες πάντα υπάρχουν!

αποκλειστικό για την ελένη μενεγάκη!

Μια από αυτές τις εντάσεις, λοιπόν, έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα όταν η Τζώρτζια πήγε στο καμαρίνι της Ελένης μια μπλούζα που ήταν έξω από τα γούστα της παρουσιάστριας!

Η Ελένη τότε έκανε μια ανεξέλεγκτη έκρηξη με φωνές και ουρλιαχτά! Σε κάποια φάση, μάλιστα, όπως μου αποκάλυψε άνθρωπος που βρέθηκε μπροστά στο συμβάν, η Ελένη σήκωσε το χέρι της και κουνούσε επιδεικτικά το δάχτυλο στην στυλίστρια δείχνοντας την μπλούζα και φωνάζοντας “Αυτό το κουρέλι να το φορέσεις εσύ”.

Η Τζώρτζια, βέβαια, στεκόταν απέναντί της ψύχραιμη καθώς τόσα χρόνια που είναι στο πλευρό της έχει μάθει τον τρόπο να την χειρίζεται! Έτσι κι αλλιώς σέβεται απεριόριστα το γεγονός πως δεν γίνεται όλοι κάθε μέρα να είναι καλόκεφοι! Πάντα θα υπάρχει μια… άσχημη μέρα!

Η Ελένη άλλωστε έχει πολλά στο κεφάλι της! Κι αν δεν ξεσπάσει σε κοντινούς της ανθρώπους, τότε που;

youweekly

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

Leave a Reply